Firefox papildinājumu tulkošana

Firefox laimīgā kārtā jau krietnu laiku runā latviski. Tagad ir laiks ķerties pie papildinājumiem (add-ons) un iemācīt arī tiem runāt latviski. Šis ir uzsaukums tulkot Firefox papildinājumus!

Kā to darīt?

1. Reģistrējaties http://www.babelzilla.org/
2. Izvēlieties ko tulkot
3. Lejupielādējiet tulkojamo failu un iztulkojiet tajā esošos angļu tekstiņus latviešu valodā
4. Augšupielādējiet iztulkoto failu un baudiet sava darba augļus nākamajā papildinājuma laidienā

Pirms sākt strādāt vēlams izlasīt lokalizēšanas rokasgrāmatu, lai jūsu tulkojumi būtu labā līmenī.

Komentāri

Zandis teica…
Un pričom tur linux?
Anonīms teica…
Lokalizēšanas rokasgrāmata vien man visu gribēšanu tulkot aizbiedēja. :D
Anonīms teica…
Vai vēlaties samazināt izdevumus par tulkojumu pakalpojumiem?

Kopā ar "Izdevīgi tulkojumi”tas ir iespējams! Mēs atradīsim izdevīgāko risinājumu katram Jūsu pasūtījumam! Nodrošinām kvalitatīvus tulkojumus visās populārākajās valodu kombinācijās, strādājam visu diennakti, septiņas dienas nedēļā! Cenas sākot no 3,75 par lapu! Apjomīgiem projektiem atlaides! Iesakiet mūsu tulkojumu pakalpojumus savam draugam citā uzņēmumā un saņemiet papildu 5% atlaidi!

Rakstiet: tulkot@tulkot.lv vai zvaniet: 67218576 – ar prieku atbildēsim uz jebkuru jautājumu, piemērotāko risinājumu un cenu aprēķinu nosūtīsim 30 minūšu laikā, ietaupīsim kopā!

Rakstiskie tulkojumi. Mutiskie tulkojumi. Tulkojumi ar korektūru. Tulkojumi ar redaktūru. Teksta korektūra, redaktūra. Tulkojumi no/uz dažādām pasaules valodām – angļu, baltkrievu, bulgāru, dāņu, franču, grieķu, holandiešu, igauņu, itāliešu, krievu, latviešu, lietuviešu, norvēģu, poļu, portugāļu, slovēņu, somu, spāņu, ukraiņu, vācu, zviedru un citām.

http://www.izdevigitulkojumi.lv
Anonīms teica…
lasit visu emuaru, diezgan labs

Populāras ziņas