Darbs Firefox komandā

Nu jau pirms kāda laiciņa biju Firefox pasākumā, kur starp visādām citām runām pļāpāju arī ar Firefox veiktspējas komandas vadītāju. Izrādās viņiem, tāpat kā visiem citiem mūsdienu IT pasaulē pietrūkst sakarīgu cilvēku. Esmu apsolījies apskatīties vai starp Latvijas IT cilvēkiem nav kāds, kas gribētu pievienoties Firefox komandai.

Cik saprotu no runām ar cilvēkiem, kas strādā pie Firefox izstrādes, reālais darbs būtu no mājām Latvijā, saziņa pa Skype vai kādu līdzīgu rīku. Ik pa brīdim sanāktu arī braucieni uz vietu kur kopā sanāk dažādi Firefox izstrādātāji. Piedāvājums, manuprāt, tīri sakarīgs.

Bet kas tad reāli jādara? Ievadam šis, ko man strāstīja Firefox veiktspējas komandas vadītājs:
We have a system called telemetry for collecting performance data, see
https://blog.mozilla.org/tglek/2012/07/25/telemetry-and-what-it-is-good-for-part-1-nuts-and-bolts/
https://blog.mozilla.org/tglek/2012/07/25/telemetry-and-what-it-is-good-for-part-2-telemetry-achievements/
I'd like to build out a new performance-analytics team which would be tasked with coming up with ideas for tracking performance, implementing tools for developers to get the most out of their probes, etc.
The main challenge in the position is that it is a creative one, we do not yet know what we want. We have a lot of data, we want someone who can look at what we do and actively suggest things we can measure, experiment with.

Ja šis liekas interesanti, dod man ziņu raksta komentāros vai uz epastu orvils -iekš- gmail.com
Pastāstīšu sīkāk, parādīšu kā izskatās esošā Frefox statistika un sapazīstināšu ar Firefox cilvēku, kas varēs visiem jautājumiem par šo darba iespēju.


Komentāri

Populāras ziņas